Un nou telefon misterios produs de Samsung!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.078 ori
<b>Un nou telefon misterios produs de Samsung!</b>Nimic nu marcheaza mai bine inceputul weekendului decat un mister de calitate... Cateva imagini cu un nou terminal Samsung au aparut online, iar telefonul seamana foarte mult cu actualul BlackJack. Conform imaginilor handsetul va folosi sistemul de...

Nimic nu marcheaza mai bine inceputul weekendului decat un mister de calitate... Cateva imagini cu un nou terminal Samsung au aparut online, iar telefonul seamana foarte mult cu actualul BlackJack.

Conform imaginilor handsetul va folosi sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional in tandem cu un display de tip touchscreen. De asemenea, terminalul foloseste o tema Orange pe ecranul sau, ducand la concluzia ca noul Samsung este destinat operatorului european. Pe lista de specificatii tehnice deduse din imagini intalnim si o camera frontala, semn ca vom beneficia de conectivitate 3G HSDPA/UMTS in cazul noului model Samsung.

Compania producatoare are nevoie de un inlocuitor pentru BlackJack la fel de mult cum Nokia are nevoie ca publicul sau sa uite de afacerea cu bateriile defectuoase. Un succesor demn de terminalul mentionat anterior se va vinde ca painea calda si asteptam cu nerabdare lista cu specificatii tehnice, pretul oficial si o data de lansare anuntate de catre Samsung, probabil in cadrul unui show IT.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×