Vodafone pregateste un serviciu de download muzical nelimitat

1.513 ori
<b>Vodafone pregateste un serviciu de download muzical nelimitat</b>Acum ca Vodafone sa pregateste de incarcata perioada a sarbatorilor, operatorul ofera clientilor sai un super-serviciu de download muzical ca inceput al campaniei de toamna de cucerire a pietei. Incepand din noiembrie, clientii britanici Vodafone se vor...

Acum ca Vodafone sa pregateste de incarcata perioada a sarbatorilor, operatorul ofera clientilor sai un super-serviciu de download muzical ca inceput al campaniei de toamna de cucerire a pietei.

Incepand din noiembrie, clientii britanici Vodafone se vor putaa abona la downloaduri nelimitate de muzica, fara taxe aditionale, pentru doar 4.02 dolari pe saptamana. Clientii vor avea acces la peste 1 milion de melodii, de la 4 mari case de discuri, dar si la cele produse de artisti independenti. Serviciul va fi furnizat de catre o alta companie britanica, Omnifone, care are un contract similar si cu Telnor din Suedia.

Primul telefon pe care se va lansa acest serviciu va fi varianta de 8GB a lui Nokia N95, unul dintre cele mai populare telefoane ale producatorului finlandez. Ideea de a putea descarca muzica fara oprelisti pare geniala, iar Vodafone va reusi cu siguranta sa atraga publicul tanar catre noile sale telefoane mobile. Acum, ramane doar sa asteptam o oferta Vodafone locala, sau pur si simplu reducerile de sarbatori.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×