Vodafone pregateste un serviciu de download muzical nelimitat

1.523 ori
<b>Vodafone pregateste un serviciu de download muzical nelimitat</b>Acum ca Vodafone sa pregateste de incarcata perioada a sarbatorilor, operatorul ofera clientilor sai un super-serviciu de download muzical ca inceput al campaniei de toamna de cucerire a pietei. Incepand din noiembrie, clientii britanici Vodafone se vor...

Acum ca Vodafone sa pregateste de incarcata perioada a sarbatorilor, operatorul ofera clientilor sai un super-serviciu de download muzical ca inceput al campaniei de toamna de cucerire a pietei.

Incepand din noiembrie, clientii britanici Vodafone se vor putaa abona la downloaduri nelimitate de muzica, fara taxe aditionale, pentru doar 4.02 dolari pe saptamana. Clientii vor avea acces la peste 1 milion de melodii, de la 4 mari case de discuri, dar si la cele produse de artisti independenti. Serviciul va fi furnizat de catre o alta companie britanica, Omnifone, care are un contract similar si cu Telnor din Suedia.

Primul telefon pe care se va lansa acest serviciu va fi varianta de 8GB a lui Nokia N95, unul dintre cele mai populare telefoane ale producatorului finlandez. Ideea de a putea descarca muzica fara oprelisti pare geniala, iar Vodafone va reusi cu siguranta sa atraga publicul tanar catre noile sale telefoane mobile. Acum, ramane doar sa asteptam o oferta Vodafone locala, sau pur si simplu reducerile de sarbatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×