Telefonul OnePlus One poate fi comandat din România, la prețul de 1.330 lei plus vamă; Am făcut comandă!

14.633 ori
<b>Telefonul OnePlus One poate fi comandat din România, la prețul de 1.330 lei plus vamă; Am făcut comandă!</b>Faimosul telefon OnePlus One, probabil cel mai celebru telefon indie al momentului poate fi comandat și dacă sunteți din România. Handsetul costă 410 dolari plus vamă (cca. 1.330 lei), iar comanda se realizează prin Pandawill de exemplu. &nbsp;...

Faimosul telefon OnePlus One, probabil cel mai celebru telefon indie al momentului poate fi comandat și dacă sunteți din România. Handsetul costă 410 dolari plus vamă (cca. 1.330 lei), iar comanda se realizează prin Pandawill de exemplu.

Transportul la acest preț este gratuit prin Regular Airmail via China Post sau plătiți încă 20 de dolari prin DHL. Telefonul se poate comanda pe alb sau negru și e disponibil doar în versiunea de 16 GB deocamdată. Am realizat o comandă în redacția Mobilissimo.ro și vă vom ține la curent cu starea livrării. Astfel, sperăm că primim cât mai rapid o unitate pentru a realiza un review.

Transportul la acest preț este gratuit prin Regular Airmail via China Post sau plătiți Încă 20 de dolari prin DH

Vă reamintesc că acest smartphone are specificații de flagship 2014, adică procesor Snapdragon 801 quad core de 2.5 GHz, 3 GB RAM și ecran de 5.5 inch, un LTPS IPS Full HD cu protecție Gorilla Glass 3. Telefonul vine cu slot micro SIM singular, difuzoare stereo, CyanogenMod, bazat pe Android 4.3 și o cameră de 13 megapixeli cu suport pentru captură video 4K și slow motion la 120 FPS. Voi ați comandat?

Telefonul OnePlus One poate fi comandat din România, la prețul de 1.330 lei plus vamă; Am făcut comandă!​

[Update 1] - Se pare că Pandawill verifică cu atenție utilizatorii noi înregistrați și încearcă să excludă posibilitatea furtului de carduri bancare, totodată dă sfaturi legat de cum poți evita plata taxelor aferente achiziției din țări non EU. Iată mailul primit de la ei:

Pandawill mail (Update 1)

[Update 2] - După ce ne-am conformat și am trimis imagini cu documentele ce ni s-au cerut, am primit următorul mail:

Sperăm ca totul să decurgă de acum în ordine! Revenim cu noutăți legat de comandă, imediat ce avem!

[Update 3] - După 22 de zile de așteptare, se pare că în sfârșit s-a făcut livrarea! Problema e că e posibil să așteptăm încă pe atât, până să ajungem în posesia terminalului!

OnePlus One Mobilissimo

Mulțumim pentru pont lui Petre Popescu!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×