Telefonul Pantech SKY IM-S730 soseste in Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.009 ori
<b>Telefonul Pantech SKY IM-S730 soseste in Coreea de Sud</b>Pantech si SKY se pregatesc sa lanseze handsetul IM-S730, cunoscut si ca "Blue Wink", iar tot ce putem spera e ca "wink" (a face cu ochiul) nu a fost o denumire aleasa special pentru faptul ca telefonului i se face reclama cu ajutorul posterului de mai...

Pantech si SKY se pregatesc sa lanseze handsetul IM-S730, cunoscut si ca "Blue Wink", iar tot ce putem spera e ca "wink" (a face cu ochiul) nu a fost o denumire aleasa special pentru faptul ca telefonului i se face reclama cu ajutorul posterului de mai jos:

Cel mai nou slider asiatic soseste cu un display QVGA wide de 2.6 inchi, HSDPA, GPS, radio FM, slot pentru carduri microSD si o camera de doar 1.3 megapixeli. Daca ar fi sa o luam pe ghicite, am presupune ca acesta este un terminal fashion, astfel ca ii iertam dotarile destul de slabe, daca lookul se dovedeste a fi rezonabil.

E bizar sa vedem pe piata un telefon cu GPS si HSDPA, care nu include o camera performanta. De obicei lucrurile stau invers: telefonul suporta conectivitate cu anumite limite, dar exceleaza la capitolul camera, chiar daca nu este un cameraphone. Incurcate sunt caile producatorilor asiatici, dar nici Motorola nu a incetat sa ne surprinda cu astfel de decizii.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×