Telefonul Pantech SKY IM-S730 soseste in Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.132 ori
<b>Telefonul Pantech SKY IM-S730 soseste in Coreea de Sud</b>Pantech si SKY se pregatesc sa lanseze handsetul IM-S730, cunoscut si ca "Blue Wink", iar tot ce putem spera e ca "wink" (a face cu ochiul) nu a fost o denumire aleasa special pentru faptul ca telefonului i se face reclama cu ajutorul posterului de mai...

Pantech si SKY se pregatesc sa lanseze handsetul IM-S730, cunoscut si ca "Blue Wink", iar tot ce putem spera e ca "wink" (a face cu ochiul) nu a fost o denumire aleasa special pentru faptul ca telefonului i se face reclama cu ajutorul posterului de mai jos:

Cel mai nou slider asiatic soseste cu un display QVGA wide de 2.6 inchi, HSDPA, GPS, radio FM, slot pentru carduri microSD si o camera de doar 1.3 megapixeli. Daca ar fi sa o luam pe ghicite, am presupune ca acesta este un terminal fashion, astfel ca ii iertam dotarile destul de slabe, daca lookul se dovedeste a fi rezonabil.

E bizar sa vedem pe piata un telefon cu GPS si HSDPA, care nu include o camera performanta. De obicei lucrurile stau invers: telefonul suporta conectivitate cu anumite limite, dar exceleaza la capitolul camera, chiar daca nu este un cameraphone. Incurcate sunt caile producatorilor asiatici, dar nici Motorola nu a incetat sa ne surprinda cu astfel de decizii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×