Vertu pregateste un telefon Signature 3G

2.799 ori
<b>Vertu pregateste un telefon Signature 3G</b>Brandul de lux al celor de la Nokia, Vertu a decis in sfarsit sa intre in secolul XXI, pregatind un model 3G, care va face parte din gama Signature. In plus, terminalul va include si suport WiFi... Ce zice Mircea Badea? Showman-ul Antenelor este in...

Brandul de lux al celor de la Nokia, Vertu a decis in sfarsit sa intre in secolul XXI, pregatind un model 3G, care va face parte din gama Signature. In plus, terminalul va include si suport WiFi... Ce zice Mircea Badea?

Showman-ul Antenelor este in vacanta, dar asteptam feedbackul sau, deoarece stim ca este cel mai mare critic al brandului Vertu. Revenind la noile handseturi, acestea vor sosi in format candybar si vor incorpora display-uri QVGA OLED, spre deosebire de proaspat anuntatul Nokia N85. Nu va entuziasmati prea mult totusi, voi cei cu salariile lui Mutu si Andreea Spataru, deoarece telefonul se afla inca in stadiul de zvon.

De remarcat este faptul ca pe hartie exista certificari WiFi si IECEE pentru un misterios model RM-266V, iar din cate stim modelele Vertu folosesc sistemul de denumiri Nokia care ataseaza un "V" la final. Pe cand si o memorie decenta pentru terminalele Vertu sau un prea futurist suport pentru platforma N-GAGE?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×