iPhone are probleme de securitate

1.525 ori
<b>iPhone are probleme de securitate</b>Reuters ne informeaza ca Apple iPhone se confrunta cu o problema de securitate, care permite utilizatorilor neautorizati sa acceseze date personale, cum sunt contactele sau emailurile. Blogul Gizmodo si forumul Mac Rumors au demonstrat ca prin doar 3...

Reuters ne informeaza ca Apple iPhone se confrunta cu o problema de securitate, care permite utilizatorilor neautorizati sa acceseze date personale, cum sunt contactele sau emailurile.

Blogul Gizmodo si forumul Mac Rumors au demonstrat ca prin doar 3 miscari, puteti accesa un iPhone "blocat", care ruleaza software-ul 2.0.2. O purtatoare de cuvant a companiei Apple a afirmat ca firma lui Steve Jobs este constienta de problemele de acest gen si ca pregateste un update care le va rezolva.

Intre timp, oficialul le-a recomandat utilizatorilor sa seteze butonul "Home" al terminalului pentru a deschide colectia de muzica a functiei iPod, in locul meniului "Favorites". Din pacate nu stim cand va fi disponibil update-ul, iar aceste defect ar putea reprezenta un handicap major pentru Apple, in competitia sa cu RIM si al sau BlackBerry, care are probleme similare. Intre timp, plangerile despre semnalul 3G si GPS-ul noului iPhone continua, de parca problemele de securitate n-ar fi fost de ajuns.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×