Telefonul Philips M600 suna bine deocamdata doar in China

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.997 ori
<b>Telefonul Philips M600 suna bine deocamdata doar in China</b>Philips M600 este un telefon destinat persoanelor pasionate de muzica, folosind tehnologia SRS WOW, care imbunatateste semnificativ calitatea audio si ofera un sunet surround. SRS WOW rezolva problema compresiei audio, care determina pierderea calitatii...

Philips M600 este un telefon destinat persoanelor pasionate de muzica, folosind tehnologia SRS WOW, care imbunatateste semnificativ calitatea audio si ofera un sunet surround.

SRS WOW rezolva problema compresiei audio, care determina pierderea calitatii anumitor melodii, lucru care se intampla si in cazul playbackului cu ajutorul difuzoarelor mici. Philips M600 este un candy bar care ofera acces rapid la functiile sale muzicale, prin intermediul unor taste MP3 specifice. Cu un singur click veti porni MP3 playerul, regla volumul si naviga in playlist. Din cate stim pana acum, China este singura tara in care acest telefon va fi disponibil, dar este foarte posibil sa il vedem si in alte tari, de vreme ce sistemul sau T9 suporta limba engleza, franceza, rusa si turca.

Terminalul este dotat cu un display TFT de 256.000 de culori, cu diagonala de 2 inch si rezolutie de 176 x 220 pixeli. Camera sa are o rezolutie de 1.3 megapixeli, iar handsetul suporta playback audio pentru fisiere in format Midi, MP3, WMA si AMR. Pe lista de specificatii a noului Philips descoperim si un slot pentru carduri microSD, Bluetooth, USB 1.1, jack pentru headseturi (3.5mm) si GPRS. M600 masoara 105x44x15.3mm si opereaza in retele GSM dual band 900/1800 MHz, oferind 40 de ore de muzica, printr-o singura incarcare a bateriei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×