Motorola ZN 200 ni se prezinta sumar

1.551 ori
<b>Motorola ZN 200 ni se prezinta sumar</b>Se pare ca Motorola va adauga seriei sale ZN un nou membru, pe langa recent "scapatul" ZN5. Telefonul Motorola ZN200 a fost descoperit in pagina profil a producatorului american de telefoane, dupa cum puteti constata: Nu exista inca imagini sau detalii...

Se pare ca Motorola va adauga seriei sale ZN un nou membru, pe langa recent "scapatul" ZN5. Telefonul Motorola ZN200 a fost descoperit in pagina profil a producatorului american de telefoane, dupa cum puteti constata:

Nu exista inca imagini sau detalii despre acest handset, dar stim faptul ca ZN200 va include un display cu rezolutie de 176x200 pixeli, ceea ce inseamna ca vom avea de-a face cu un mid sau low end, dotat cu tastatura. Lansarile si anunturile de noi telefoane s-au inmultit considerabil, dupa valurile starnite de diviziunea companiei Motorola in 2 segmente diferite, dintre care unul destinat exclusiv productiei de terminale mobile.

Asta in conditiile in care gigantul american dezamagea la primele showuri IT si tech ale acestui an, sosind doar cu low-end-uri, intr-un 2008 al touchscreenului, 3G-ului si interfatei touch. Aceste greseli vor fi rascumparate in acelasi avansat 2008 prin intermediul unor handseturi cum este cel realizat in colaborare cu cei de la Kokak, sau mult-asteptatul Z10.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×