Telefonul Philips Xenium 9@9j ascunde o baterie AAA

2.778 ori
<b>Telefonul Philips Xenium 9@9j ascunde o baterie AAA</b>Philips a prezentat un terminal mobil, care include, pe langa o baterie Li-ion si un slot pentru o baterie AAA. Numele acestui model este Xenium 9@9j, iar handsetul poate fi admirat in imaginea urmatoare: Sursa secundara de energie adauga 3 ore de...

Philips a prezentat un terminal mobil, care include, pe langa o baterie Li-ion si un slot pentru o baterie AAA. Numele acestui model este Xenium 9@9j, iar handsetul poate fi admirat in imaginea urmatoare:

Sursa secundara de energie adauga 3 ore de convorbire capacitatii actuale a bateriei, dar are si rolul de rezerva pentru sursa principala de energie, odata ce aceasta este epuizata. Ne surprinde totusi decizia de a "boteza" acest handset 9@9j si suntem curiosi cum se pronunta un astfel de nume inedit. Lasand denumirea la o parte, tehnologia pe baza careia este fabricat terminalul poate numele Backupower si a fost creata de catre firma israeliana Techtium.

Producatorul de baterii Energizer ia parte la aceasta initiativa, iar Philips 9@9j este primul dintr-o lunga serie de terminale ce urmeaza sa fie lansate in Europa, bazate pe sistemul Backupower. Intre timp, se pare ca vom vedea acest model Philips pe piata in aprilie si apreciem ideea originala a unei surse secundare de energie, dar cum ramane cu greutatea terminalului? Sa fie tehnologia moderna gata de a se intoarce in trecut?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×