Gigabyte a prezentat terminale HSDPA destinate pietei europene

1.558 ori
<b>Gigabyte a prezentat terminale HSDPA destinate pietei europene</b>Dupa cum ne asteptam, diviza GSmart a celor de la Gigabyte a sosit la Mobile World Congress in acest an, cu o mica armata de terminale mobile dotate cu Windows Mobile, gata de a poposi in Europa. Capul de afis este MS808, terminal dotat cu GPS si HSDPA,...

Dupa cum ne asteptam, diviza GSmart a celor de la Gigabyte a sosit la Mobile World Congress in acest an, cu o mica armata de terminale mobile dotate cu Windows Mobile, gata de a poposi in Europa.

Capul de afis este MS808, terminal dotat cu GPS si HSDPA, plus suport pentru majoritatea standardelor TV populare: DVB-T, DVB-H, T-DMB si ISDB-T. De asemenea expuse in ultima zi de Mobile World Congress au fost si modelele MS800, MS820 si MS804, dintre care ultimul seamana suspect de mult cu O2 Xda Denim. Toate aceste handseturi au aceleasi specificatii tehnice, care includ HSDPA si GPS, dar fara suportul pentru televiziune mobila.

De mentionat este faptul ca Gigabyte a anuntat ca noile sale telefoane vor include software-ul Garmin Mobile XT, acestea urmand sa fie lansate pe piata europeana. Nu cunoastem inca pretul handseturilor Gigabyte sau tarile in care acestea vor fi lansate, dar speram ca si Romania sa fie pe lista, avand in vedere rata de penetrare de peste 100% a telefoniei mobile pe plan autohton.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×