Telefonul-proiector S-Vision este un concept ideal pentru oamenii de afaceri

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.513 ori
<b>Telefonul-proiector S-Vision este un concept ideal pentru oamenii de afaceri</b>Desi telefoanele proiector nu mai reprezinta o surpriza sau o inovatie pentru noi, handsetul concept din imaginea de mai jos vine cu un design original, care il face candidat pentru un terminal al viitorului. Creat de Felix Runde, telefonul concept...

Desi telefoanele proiector nu mai reprezinta o surpriza sau o inovatie pentru noi, handsetul concept din imaginea de mai jos vine cu un design original, care il face candidat pentru un terminal al viitorului.

Creat de Felix Runde, telefonul concept S-Vision incorporeaza un proiector in partea sa laterala si vine cu un design elegant. El va fi gadgetul ideal pentru cei care participa la prezentari si oamenii de afaceri care s-au saturat sa care laptopul dupa ei. S-Vision incorporeaza un proiector LED, care afiseaza imaginile dorite pe orice perete sau plansa apropiata.

S-Vision

Tehnologia este deja folosita pe cateva terminale existente pe piata din Asia, dar acestea mai au pana ce vor ajunge produse de masa in Europa. Proiectorul acestui concept este activat prin indoirea partii laterale a telefonului, facand terminalului unul adaptabil, in functie de situatie.

S-Vision

via concept phones

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×