HTC Hero, prezentat intr-un viral cu parkour (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.621 ori
<b>HTC Hero, prezentat intr-un viral cu parkour (Video)</b>HTC Hero este cu siguranta cel mai promitator terminal mobil al verii, iar el are acum o campanie de promovare pe masura dotarilor sale. Astfel, viralul de mai jos prezinta un tanar facand parkour, celebrul sport urban, in vreme ce HTC Hero isi face...

HTC Hero este cu siguranta cel mai promitator terminal mobil al verii, iar el are acum o campanie de promovare pe masura dotarilor sale. Astfel, viralul de mai jos prezinta un tanar facand parkour, celebrul sport urban, in vreme ce HTC Hero isi face aparitia foarte vag, prin mostre stralucite de product placement subtil:

Parkour este sportul urban care presupune ca practicantul sau sa alerge prin oras, sa sara de pe un acoperis pe altul, sa se catere pe cladiri si stalpi si sa realizeze acrobatii impresionante, amintind uneori de jocul Assassin's Creed.  Clipul de mai sus face parte din campania Street Hero, iar daca doriti un unghi first person al cascadoriei, iata un al doilea clip mai jos.

Acesta a fost filmat cu ajutorul unui HTC Hero, lipit de capul celui care face parkour, in vreme ce el sare pe autobuze britanice si acoperisuri.  Incredibil? Da! Genial? Cu siguranta! Pe cand si un Hero in ofertele operatorilor nostri?

via GSM Dome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×