Telefonul Puma, anuntat saptamana viitoare, disponibil in prima imagine acum!

2.091 ori
<b>Telefonul Puma, anuntat saptamana viitoare, disponibil in prima imagine acum!</b>Aflam inca din 2009 ca faimosul brand Puma ar lucra la un telefon mobil in colaborare cu Sagem si iata ca roadele muncii acestor companii au prins contur, sub forma handsetului de mai jos. Sagem fabrica si telefoane Porsche, in cazul in care nu stiati,...

Aflam inca din 2009 ca faimosul brand Puma ar lucra la un telefon mobil in colaborare cu Sagem si iata ca roadele muncii acestor companii au prins contur, sub forma handsetului de mai jos.

Sagem fabrica si telefoane Porsche, in cazul in care nu stiati, iar Puma a pregatit deja un site teaser pentru lansarea telefonului sau. Pe numele sau (destul de simplist) PUMA Phone, terminalul va fi destinat unui public sportiv si mereu gata de actiune, handsetul incorporand un panou solar, pentru alimentare eco, GPS si camera video frontala pentru videoconvorbiri.

In plus, telefonul Puma vine cu aplicatii de monitorizare a joggingului si ciclismului, un pedometru (counter pentru pasi), cronometru, o aplicatie DJ, instant messaging si aplicatii Puma care va ofera cele mai noi stiri sportive.

Puma phone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×