Google Maps 4.0, varianta Windows Mobile, acum si cu Google Buzz

1.624 ori
<b>Google Maps 4.0, varianta Windows Mobile, acum si cu Google Buzz</b>Google Buzz este probabil cel mai popular subiect web-related al zilei de ieri, dar oare si-a pus cineva intrebarea "nu avea si Yahoo! un serviciu pe nume Buzz?". Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, aflati ca Google a lansat versiunea 4.0 a lui...

Google Buzz este probabil cel mai popular subiect web-related al zilei de ieri, dar oare si-a pus cineva intrebarea "nu avea si Yahoo! un serviciu pe nume Buzz?". Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, aflati ca Google a lansat versiunea 4.0 a lui Google Maps for Windows Mobile, evident cu Google Buzz integrat.


Ei bine da, Yahoo! a lansat de asemenea un serviciu Buzz! nu cu mult timp in urma. Totusi, in vreme ce acel serviciu era menit sa distruga Digg (care oricum era in plina cadere), Google Buzz se vrea a fi un rival pentru Facebook si Twitter. E ciudat sa vedem acest nou serviciu integrat in Google Maps, de vreme ce varianta mobila dispunea deja de Google Latitude, care face cam acelasi lucru cu Buzz.

Latitude va afisa locatiile in care se afla contactele dumnevoastra, in vreme ce noul serviciu va va permite sa vizualizati locatiile oricarui utilizator Buzz, impreuna cu mesaje status scurte, care variaza in functie de locul unde se afla persoana respectiva. Puteti chiar si sa lasati comentarii in legatura cu aceste statusuri, iar daca doriti sa descarcati Google Maps 4.0, puteti vizita aceasta adresa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×