Telefonul Samsung i770, dezvaluit de FCC

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.344 ori
<b>Telefonul Samsung i770, dezvaluit de FCC</b>Aflam in luna noiembrie a anului trecut ca operatorul american Verizon planuieste sa lanseze o versiune CDMA/GSM a telefonului Samsung i760, initiativa care pare a se fi concretizat acum sub forma lui i770. De mentionat este faptul ca Verizon si Samsung...

Aflam in luna noiembrie a anului trecut ca operatorul american Verizon planuieste sa lanseze o versiune CDMA/GSM a telefonului Samsung i760, initiativa care pare a se fi concretizat acum sub forma lui i770.

De mentionat este faptul ca Verizon si Samsung nu au facut nici un anunt in legatura cu provenienta modelului i770. Cei de la FCC au testat terminalul, care pare familiar pentru cei care au vazut un i760. Pe lista de specificatii se afla atat conectivitatea GSM si CDMA, cat si cea WiFi si Bluetooth. HSDPA ar putea fi de asemenea printre feature-uri, dar nu exista inca o dovada a acestei conectivitati.

Avand in vedere designul acestui telefon, Verizon si Samsung ar face bine sa il lanseze cat mai rapid, de vreme ce lookul sau pare putin depasit. Asta, in special daca il comparam cu smartphone-uri ca HTC TyTN II sau poate chiar Sony Ericsson XPERIA.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×