Telefonul Samsung i770, dezvaluit de FCC

1.440 ori
<b>Telefonul Samsung i770, dezvaluit de FCC</b>Aflam in luna noiembrie a anului trecut ca operatorul american Verizon planuieste sa lanseze o versiune CDMA/GSM a telefonului Samsung i760, initiativa care pare a se fi concretizat acum sub forma lui i770. De mentionat este faptul ca Verizon si Samsung...

Aflam in luna noiembrie a anului trecut ca operatorul american Verizon planuieste sa lanseze o versiune CDMA/GSM a telefonului Samsung i760, initiativa care pare a se fi concretizat acum sub forma lui i770.

De mentionat este faptul ca Verizon si Samsung nu au facut nici un anunt in legatura cu provenienta modelului i770. Cei de la FCC au testat terminalul, care pare familiar pentru cei care au vazut un i760. Pe lista de specificatii se afla atat conectivitatea GSM si CDMA, cat si cea WiFi si Bluetooth. HSDPA ar putea fi de asemenea printre feature-uri, dar nu exista inca o dovada a acestei conectivitati.

Avand in vedere designul acestui telefon, Verizon si Samsung ar face bine sa il lanseze cat mai rapid, de vreme ce lookul sau pare putin depasit. Asta, in special daca il comparam cu smartphone-uri ca HTC TyTN II sau poate chiar Sony Ericsson XPERIA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×