SIMable, chipul de mici dimensiuni care iti deblocheaza telefonul

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.658 ori
<b>SIMable, chipul de mici dimensiuni care iti deblocheaza telefonul</b>Am descoperit de curand o solutie geniala pentru a debloca telefoane mobile, fara a mai fi nevoie de utilizarea unor softuri speciale sau a unor coduri. Este vorba despre SIMable, creat de catre compania 24/7. Tehnologia acestei noi metode de deblocare,...

Am descoperit de curand o solutie geniala pentru a debloca telefoane mobile, fara a mai fi nevoie de utilizarea unor softuri speciale sau a unor coduri. Este vorba despre SIMable, creat de catre compania 24/7.

Tehnologia acestei noi metode de deblocare, dezvoltata de compania din Essex, va face procesul de deblocare mult mai usor. Ce este SIMable? Practic, el este un chip ultra-subtire, care poate fi atasat unei cartele SIM, "pacalind" telefonul tau mobil, care se comporta ca un terminal deblocat. SIMable este compatibil cu majoritatea telefonelor, inclusiv cele mai noi release-uri 3G.

Produsul celor de la 24/7 este extrem de util, avand in vedere securitatea noilor terminale, care devin tot mai greu de "spart"/deblocat. SIMable poate fi instalat si pus in functiune pe un telefon in doar cateva secunde si se pare ca nu va distruge garantia handsetului si nu va deteriora functiile sale. Trebuie sa aflati ca aceasta inventie costa 34 de dolari plus taxele de livrare si puteti afla mai multe informatii despre chip aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×