Telefonul Samsung Ultra Messaging, direct din Coreea

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.199 ori
<b>Telefonul Samsung Ultra Messaging, direct din Coreea</b>Samsung tocmai a lansat in Coreea handsetul Ultra Messaging, care masoara doar 11.8mm grosime. Producatorul este pus pe fapte mari in aceste zile, coplesind media cu lansari de top, pentru a-si confirma pozitia pe podiumul producatorilor de terminale...

Samsung tocmai a lansat in Coreea handsetul Ultra Messaging, care masoara doar 11.8mm grosime. Producatorul este pus pe fapte mari in aceste zile, coplesind media cu lansari de top, pentru a-si confirma pozitia pe podiumul producatorilor de terminale mobile.

Cunoscut si ca SCH-M620 sau SPH-M6200, telefonul Ultra Messaging va tine utilizatorii conectati la viteze de pana la 1.8Mbps, o imbunatatire cu aproape 500% in ce priveste performanta telefoanelor WCDMA. Noul terminal ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 5.0, versiunea pentru smartphone-uri si este dotat cu un display QVGA LCD de 2.3 inch si o camera de 1.3 megapixeli dotata cu functii de inregistrare video.

Ultra Messaging include un MP3 player si suporta conectivitate Bluetooth, iar daca terminalul vi se pare extrem de familiar, este important de mentionat ca avem de-a face cu celebrul Samsung Blackjack, sub alt nume. Coreenii vor putea cumpara acest terminal pentru mai putin de 545 de dolari. Va mai dura probabil jumatate de an, pana ce Ultra Messaging va poposi in Europa, nefiind cunoscuta inca o data de lansare pe "Batranul continent" sau peste Ocean.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×