Telefonul Skype Netgear SPH101, bazat pe WiFi si disponibil la un pret rezonabil

2.007 ori
<b>Telefonul Skype Netgear SPH101, bazat pe WiFi si disponibil la un pret rezonabil</b>Netgear Corea a lansat telefonul SPH101 cu ceva timp in urma, acesta fiind un handset Skype WiFi, care permite purtarea unor convorbiri cu alti utilizatori in apropierea hotspoturilor WiFi, fara a fi nevoie de un PC. De asemenea telefonul permite...

Netgear Corea a lansat telefonul SPH101 cu ceva timp in urma, acesta fiind un handset Skype WiFi, care permite purtarea unor convorbiri cu alti utilizatori in apropierea hotspoturilor WiFi, fara a fi nevoie de un PC.

De asemenea telefonul permite verificarea statusului persoanelor din lista dumneavoastra de contacte Skype, cu un numar maxim de 200. SPH101 este acum disponibil pe Amazon, cu un pret de pornire de 100 de dolari. In ce priveste designul, se pare ca avem de-a face cu o versiune mai mare a lui Sony Ericsson T630, dar o varianta de o culoare tipica pentru un iPod.

Telefonul masoara 11 x 4.6 x 2.1 cm si cantareste 110 grame, fiind astfel mai mic decat majoritatea terminalelor DECT. Display-ul lui SPH101 are o diagonala de 1.8 inchi si poate afisa pana la 65.536 de culori. Keypadul este destul de rigid, dar totusi usor de utilizat, iar joystickul cu 4 directii permite o navigare usoara in meniuri. Cei de la Netgear afirma ca bateria handsetului SPH101 rezista 2 ore in mod convorbire si pana la 20 de ore in standby, astfel ca modelul din imaginea de mai sus devine terminalul VoIP ideal, atat ca pret, cat si ca specificatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×