Pilula de fun: reclama la Nokia N90

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.513 ori
<b>Pilula de fun: reclama la Nokia N90</b>Urmand motto-ul "atunci cand telefonul mobil este mai mult decat un telefon" Nokia ne prezinta handsetul N90 intr-o reclama care pune accentul pe potentialul sau video (click pe imagine sa fiti transportati la clipul din josul paginii): Am avut cu totii...

Urmand motto-ul "atunci cand telefonul mobil este mai mult decat un telefon" Nokia ne prezinta handsetul N90 intr-o reclama care pune accentul pe potentialul sau video (click pe imagine sa fiti transportati la clipul din josul paginii):

Am avut cu totii comportamentul tanarului vizitator de muzeu la un moment, dar fara astfel de consecinte. Reclama arata ceea ce deja a devenit un trend: filmarea tuturor evenimentelor importante din viata de zi cu zi cu ajutorul telefonului mobil. Ce ar fi stirile de la ora 5 fara batai intre liceeni filmate cu telefonul mobil, fara incendii si dezastre filmate cu telefonul mobil?

Asteptam filmari ale unor OZN-uri cu telefonul mobil, clipuri cu Elodia filmate si urcate pe YouTube si capturi video de pe telefoane Nokia "profi" demascand cazuri de coruptie.

Fun cu Nokia N90:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×