Pilula de fun: reclama la Nokia N90

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.454 ori
<b>Pilula de fun: reclama la Nokia N90</b>Urmand motto-ul "atunci cand telefonul mobil este mai mult decat un telefon" Nokia ne prezinta handsetul N90 intr-o reclama care pune accentul pe potentialul sau video (click pe imagine sa fiti transportati la clipul din josul paginii): Am avut cu totii...

Urmand motto-ul "atunci cand telefonul mobil este mai mult decat un telefon" Nokia ne prezinta handsetul N90 intr-o reclama care pune accentul pe potentialul sau video (click pe imagine sa fiti transportati la clipul din josul paginii):

Am avut cu totii comportamentul tanarului vizitator de muzeu la un moment, dar fara astfel de consecinte. Reclama arata ceea ce deja a devenit un trend: filmarea tuturor evenimentelor importante din viata de zi cu zi cu ajutorul telefonului mobil. Ce ar fi stirile de la ora 5 fara batai intre liceeni filmate cu telefonul mobil, fara incendii si dezastre filmate cu telefonul mobil?

Asteptam filmari ale unor OZN-uri cu telefonul mobil, clipuri cu Elodia filmate si urcate pe YouTube si capturi video de pe telefoane Nokia "profi" demascand cazuri de coruptie.

Fun cu Nokia N90:

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×