Telefonul Snooze, un ceas desteptator portabil

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.324 ori
<b>Telefonul Snooze, un ceas desteptator portabil</b>Nu, nu avem de-a face cu un telefon care aduce cu un ceas "cu cuc", dar cu un concept totusi bizar... Admirati motivul trezirii dumnevoastra la ore exacte mai jos: Acest telefon Snooze este destul de ciudat, avand in vedere faptul ca majoritatea...

Nu, nu avem de-a face cu un telefon care aduce cu un ceas "cu cuc", dar cu un concept totusi bizar... Admirati motivul trezirii dumnevoastra la ore exacte mai jos:

Acest telefon Snooze este destul de ciudat, avand in vedere faptul ca majoritatea terminalelor mobile includ o functie de alarma. Desi handsetul foloseste iluminare LED, scopul sau nu pare a fi extrem de relevant sau original. Fiindca ca Snooze este un concept, nu posedam inca o lista de specificatii tehnice, dar nici pretul, deocamdata.

Trebuie admirat efortul producatorului care a incercat sa lanseze un nou concept, eventual o noua moda. Ne intrebam totusi in cate feluri ne poate acest telefon trezi... Inventia ne aminteste de acele inele "desteptatoare" bazate pe vibratii, o idee mult mai buna decat cea a acestui Alarm Phone. Pana la o detaliere a listei sale de dotari, Snooze ramane un mister, unul bizar si care are nevoie de numerosi clienti cu minti deschise pentru a deveni un hit.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×