Telefonul Snooze, un ceas desteptator portabil

1.419 ori
<b>Telefonul Snooze, un ceas desteptator portabil</b>Nu, nu avem de-a face cu un telefon care aduce cu un ceas "cu cuc", dar cu un concept totusi bizar... Admirati motivul trezirii dumnevoastra la ore exacte mai jos: Acest telefon Snooze este destul de ciudat, avand in vedere faptul ca majoritatea...

Nu, nu avem de-a face cu un telefon care aduce cu un ceas "cu cuc", dar cu un concept totusi bizar... Admirati motivul trezirii dumnevoastra la ore exacte mai jos:

Acest telefon Snooze este destul de ciudat, avand in vedere faptul ca majoritatea terminalelor mobile includ o functie de alarma. Desi handsetul foloseste iluminare LED, scopul sau nu pare a fi extrem de relevant sau original. Fiindca ca Snooze este un concept, nu posedam inca o lista de specificatii tehnice, dar nici pretul, deocamdata.

Trebuie admirat efortul producatorului care a incercat sa lanseze un nou concept, eventual o noua moda. Ne intrebam totusi in cate feluri ne poate acest telefon trezi... Inventia ne aminteste de acele inele "desteptatoare" bazate pe vibratii, o idee mult mai buna decat cea a acestui Alarm Phone. Pana la o detaliere a listei sale de dotari, Snooze ramane un mister, unul bizar si care are nevoie de numerosi clienti cu minti deschise pentru a deveni un hit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×