Procesoare multi-core acum si pentru smartphone-uri Symbian

1.206 ori
<b>Procesoare multi-core acum si pentru smartphone-uri Symbian</b>Viitorul pare destul de roz pentru terminalele care folosesc Symbian, acum dupa anuntul care confirma suportul arhitecturii ARM Symmetric Multi-processor pe acest sistem de operare. Aceasta arhitectura SMP foloseste miezurile procesorului pentru a asigura...

Viitorul pare destul de roz pentru terminalele care folosesc Symbian, acum dupa anuntul care confirma suportul arhitecturii ARM Symmetric Multi-processor pe acest sistem de operare.

Aceasta arhitectura SMP foloseste miezurile procesorului pentru a asigura performanta "la cerere". Astfel, aceste miezuri pot fi activate sau nu in functie de nevoile terminalului, economisind energie electrica. Noile procesoare multi-core ARM reprezinta un pas urias in procesul de crestere a duratei de viata a unei baterii de telefon mobil. In timp ce asteptam lansarea lui Symbian 9.5 noile handseturi dotate cu procesoare ARM se pregatesc de o lansare inca neanuntata oficial.

Stirea vine la cateva zile dupa anuntul oficial al celor de la Adobe, care au lansat platforma Flash Lite 3.0. Upgrade-ul acestei tehnologii va oferi noi oportunitati utilizatorilor, care vor putea viziona clipuri video Flash si accesa continuturi web dinamice de pe telefonul mobil. La ora actuala Adobe Flash Lite ruleaza pe multiple platforme, printre care si S60, pe Symbian OS, BREW si Windows Mobile 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×