Telefonul Sony Ericsson W350i disponibil de azi

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.073 ori
<b>Telefonul Sony Ericsson W350i disponibil de azi</b>Rareori vedem un telefon performant si aratos Sony Ericsson care sa nu coste pe masura brandingului sau. Exista si exceptii, printre acestea numarandu-se si terminalul Sony Ericsson W350i, lansat de catre producatorul sau astazi. Noul music phone din...

Rareori vedem un telefon performant si aratos Sony Ericsson care sa nu coste pe masura brandingului sau. Exista si exceptii, printre acestea numarandu-se si terminalul Sony Ericsson W350i, lansat de catre producatorul sau astazi.

Noul music phone din seria Walkman masoara 104 x 43 x 11 mm si cantareste doar 80 grame fiind definit drept "mic, dar incapator", avand in vedere ca poate stoca pana la 470 de melodii (pe cardul de memorie). Sony Ericsson W350i este disponibil in variantele de culoare negru electric, albastru "gheata" si alb. Display-ul sau este un TFT de 262.000 de culori si suporta o rezolutie de 176x220 pixeli. Memoria handsetului nu impresioneaza (14MB) dar suportul Memory Stick Micro (M2) este la posturi pentru a va oferi spatiu de stocare.

W350i opereaza in retele GSM (900/1800/1900) si EDGE. Bateria sa rezista 7 ore in mod convorbire si 300 de ore in standby, iar camera sa are o rezolutie de 1.3 megapixeli (doar?). Terminalul suporta Java, Bluetooth si include functiile specifice telefoanelor Walkman: MegaBass, PlayNow, TrackID si celebrul player cu acelasi nume ca si seria de terminale. Desi numarul de megapixeli ai camerei nu impresioneaza, trebuie sa aflati ca aceasta suporta picture blogging si zoom digital de pana la 4x.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×