Nu mai sunt iPhone-uri de vanzare ... la O2

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.452 ori
<b>Nu mai sunt iPhone-uri de vanzare ... la O2</b>Celebrul iPhone a cunoscut numeroase reduceri de pret in ultima vreme, in tarile in care terminalul este comercializat, inclusiv Marea Britanie. Aici, problema este ca frenezia creata de ieftinirea handsetului a facut ca stocul celor de la O2 sa fie...

Celebrul iPhone a cunoscut numeroase reduceri de pret in ultima vreme, in tarile in care terminalul este comercializat, inclusiv Marea Britanie. Aici, problema este ca frenezia creata de ieftinirea handsetului a facut ca stocul celor de la O2 sa fie insuficient pentru publicul avid de tehnologia Apple.
Este bizar ca un operator atat de important ca O2 sa ramana fara iPhone-uri cu o luna si jumatate inainte de lansarea noului model. Au existat la un moment dat speculatii conform carora acest operator ar fi blocat distribuirea telefoanelor Apple pentru a creste cererea pentru varianta sa 3G. Va reamintim ca aceasta epuizare a stocului se aplica si in cazul modelelor iPhone de 8GB, dar si in cazul celor de 16GB.

Probabil ca O2 spera sa termine vara cu vanzari uriase, de vreme ce isi permite sa piarda o luna intreaga de comercializare a lui iPhone, in varianta originala. Este interesant de observat ca terminalul companiei lui Steve Jobs este cel mai bine (si rapid) vandut telefon din Marea Britanie. Sa fie aceasta cerere crescuta pentru iPhone un semn ca terminalul va fi lansat simultan in SUA si UK?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×