Telefonul stilou, cel mai mic terminal mobil din lume

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 3.411 ori
<b>Telefonul stilou, cel mai mic terminal mobil din lume</b>Am mai vazut stilouri telefon pana acum sub forma de concepte, dar nici unul dintre acestea nu arata la fel de bine ca modelul din urmatoarea imagine: Stiloul telefon este surprinzator de mic si de slim si se pare ca avem de-a face cu un produs nefinisat...

Am mai vazut stilouri telefon pana acum sub forma de concepte, dar nici unul dintre acestea nu arata la fel de bine ca modelul din urmatoarea imagine:

Stiloul telefon este surprinzator de mic si de slim si se pare ca avem de-a face cu un produs nefinisat inca. Banuim ca utilizatorii unui astfel de gadget vor dori sa foloseasca un headset Bluetooth, iar in cazul in care accesoriul nu este disponibil veti folosi cele 2 zone ale stiloului marcate cu un semn circular, acestea avand rolul de difuzor si receptor. In mod surprinzator telefonul stilou include un slot pentru carduri microSD, dar si un port miniUSB, feature-uri impresionante pentru un terminal de acest gen.

Keypad-ul este disponibil sub forma unei insiruiri de cifre pe orizontala, de-a lungul corpului acestui telefon stilou, in vreme ce butoanele "Answer" si "Reject" sunt aproape imposibil de apasat, daca este sa ne luam dupa acest concept.La urma urmei, gadgetul poate fi ideal pentru studentii care doresc sa copieze, fiind folosit ca un banal stilou, in tandem cu un headset Bluetooth. Totusi trebuie sa luam in calcul faptul ca terminalul nu este inca disponibil si ca, mai nou, profesorii sunt dotati cu aparate de bruiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×