Ulefone Power: Design masiv şi solid, totuşi mai compact decât alte modele battery phone

Autor:  | Publicat în:  Ulefone 1.013 ori
<b>Ulefone Power: Design masiv şi solid, totuşi mai compact decât alte modele battery phone</b>Ulefone Power este un telefon cu un design masiv şi solid, aşa cum şade bine unui battery phone. Nu s-a inventat încă un battery phone subțire, deşi ce e drept modele din seria Galaxy A 2016 şi Galaxy S7 reuşesc să fie şi subţiri şi bune la baterie

Ulefone Power este un telefon cu un design masiv şi solid, aşa cum şade bine unui battery phone. Nu s-a inventat încă un battery phone slim, deşi ce e drept modele din seria Galaxy A 2016 şi Galaxy S7 reuşesc să fie şi subţiri şi să doboare şi recorduri de baterie. Handsetul de faţă are un spate glossy din policarbonat, cu o textură în zigzag.

Butoanele sale oferă feedback bun, iar în zona frontală găsim un panou 2.5D arătos. Se remarcă aici şi rama metalică lată şi solidă, care ţine terminalul la un loc. Power măsoară 9.5 mm în grosime şi cântăreşte 190 de grame, deci e mai compact decât ASUS ZenFone Max, cu a sa talie de 10.6 mm şi greutate de 202 grame. Cu toate acestea telefonul e mai masiv decât modelele Allview P8 Energy, dar nu cu mult.

Are o construcţie solidă şi vine pe albastru, alb sau cu un spate din lemn (sau care imită lemnul). Am remarcat şi că muchiile spatelui sunt uşor curbate şi în mod surprinzător handsetul e uşor de folosit cu o singură mână, deci e comod. Rămâne un device masiv, dar în acelaşi timp bine construit şi comod la utilizare pe termen lung.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×