Inca o serie de imagini "scapate" cu N82, pe filiera franceza

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.889 ori
<b>Inca o serie de imagini "scapate" cu N82, pe filiera franceza</b>Imaginea de mai jos prezinta un Nokia N82 in toata splendoarea sa si apartine celor de la MobiFrance, norocosii posesori ai unui astfel de model. Priviti flash-ul Xenon al terminalului pentru a aprecia cu adevarat camera de 5 megapixeli a noului model. Va...

Imaginea de mai jos prezinta un Nokia N82 in toata splendoarea sa si apartine celor de la MobiFrance, norocosii posesori ai unui astfel de model.

Priviti flash-ul Xenon al terminalului pentru a aprecia cu adevarat camera de 5 megapixeli a noului model. Va reamintim ca acest telefon, sau mai degraba computer multimedia suporta WiFi, HSDPA 2100 MHz, quadband GSM si include un jack de 3.5 mm pentru casti. Camera sa include o lentila Carl Zeiss, iar terminalul soseste dotat cu editia a treia a lui S60 Feature Pack 1. Faptul ca este a doua oara cand handsetul poposeste in mainile unor utilizatori, fie ei si membri ai presei de specialitate, indica o lansare prematura a modelului.

E posibil sa aflam o veste buna de la Nokia, in ce priveste lansarea lui N82 saptamana viitoare in cadrul evenimentului Nokia Bloggers, care va avea loc la sediul Nokia din Finlanda. Va fi interesant de facut o comparatie intre Nokia N95, cel mai bun telefon din ultimii ani al companiei finlandeze si nou venitul N82, care promite sa detroneze telefonul mentionat anterior. Pe cand o serie de imagini "scapate" cu N82 si din Romania?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×