Telefonul TouchMan iti pune prietenii intr-un acvariu touchscreen

1.673 ori
<b>Telefonul TouchMan iti pune prietenii intr-un acvariu touchscreen</b>Handsetul din imaginea urmatoare opereaza in tandem cu un station dock, utilizat pentru incarcarea sa dar si pentru functii mult mai atractive, cum ar fi un acvariu virtual in care puteti vizualiza statusurile si imaginile prietenilor din agenda...

Handsetul din imaginea urmatoare opereaza in tandem cu un station dock, utilizat pentru incarcarea sa dar si pentru functii mult mai atractive, cum ar fi un acvariu virtual in care puteti vizualiza statusurile si imaginile prietenilor din agenda telefonului.

Telefonul concept TouchMan se conecteaza la un al doilea gadget, atunci cand va aflati acasa, acesta din urma afisand pe touchscreenul sau de mari dimensiuni avataruri ale persoanelor cunoscute. De asemenea, acest dock rotund suporta instant messaging, screensaver si o functie acvariu, care va va distra cateva zile cu siguranta. Acest concept a fost creat de catre Nils Siegel si speram ca va trece de stadiul de proiect.

TouchMan

De mentionat este faptul ca gadgetul folosit ca dock de incarcare pentru telefon este portabil si poate fi mutat oriunde in casa, fiind acoperit cu o carcasa rezistenta, in cazul in care sunteti neindemanatic. TouchMan este o "unealta" geniala pentru social networkeri, putand fi comparat cu un soi de Twitter vizual, care va informeaza mereu ce fac prietenii conectati la Yahoo Messenger, Google Talk sau MSN Messenger.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×