Telefonul VAIO JCI VA-10J primeşte un benchmark în GFXBench, îşi dezvăluie specificaţiile

589 ori
<b>Telefonul VAIO JCI VA-10J primeşte un benchmark în GFXBench, îşi dezvăluie specificaţiile</b>Pe 12 martie va avea loc prezentarea oficială a telefonului VAIO, smartphone despre care s-a scris destul de mult &icirc;n presă, mai ales că ne intrigă perspectiva unui handset de genul. Azi descoperim şi dotările telefonului, care a fost recent...

Pe 12 martie va avea loc prezentarea oficială a telefonului VAIO, smartphone despre care s-a scris destul de mult în presă, mai ales că ne intrigă perspectiva unui handset de genul. Azi descoperim şi dotările telefonului, care a fost recent şi certificat în Japonia.

Avem de-a face cu un model midrange aici şi spuneam că intrigă, pentru că în afara unei abordări de lux, nu prea vedem alt selling point pentru terminal. El aduce un display 720p de 5 inch, un procesor quad core Snapdragon 410 de 1.2 GHz, GPU Adreno 306 şi rulează Android 5.0 Lollipop. Acest telefon soseşte cu 2 GB RAM, 16 GB memorie internă şi o cameră principală de 12 MP.

În zona frontală avem o cameră de 5 MP, iar ambii senzori foto sunt capabili de captură video Full HD. Printre dotările lui VAIO JCI VA-10J se numără şi accelerometru, busola digitală, GPS, giroscop, pedometru şi senzor de proximitate. Acest model este unul cu un singur slot SIM şi este produs de către Quanta Computer.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×