MWC 2015: Orange TV Stick hands-on - micul dongle care aduce conţinuturile de pe smartphone pe TV (Video)

968 ori
<b>MWC 2015: Orange TV Stick hands-on - micul dongle care aduce conţinuturile de pe smartphone pe TV (Video)</b>Orange Rom&acirc;nia a anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă debutul stickului Orange TV şi deja l-am văzut &icirc;n acţiune la MWC 2015. Acesta este un mic dongle care se conectează la televizor şi aduce conţinuturile de pe tableta şi...

Orange Româniaa anunţat în această săptămână debutul stickului Orange TV şi deja l-am văzut în acţiune la MWC 2015. Acesta este un mic dongle care se conectează la televizor şi aduce conţinuturile de pe tableta şi telefon pe ecranul cel mare.

Veţi putea astfel urmări emisiuni, seriale sau filme de pe handset pe televizor, folosind terminalul mobil că telecomanda. Stickul Orange TV va permite să accesaţi conţinuturi pe televizor din aplicaţia Orange TV Go şi sunt disponibile aici şi fotografii, muzică, clipuri video de tot soiul. Micul gadget cântăreşte 31 de grame şi măsoară 13 mm în grosime.

Orange TV Stick

Conexiunea se face la televizor via port HDMI şi acest mic device are cam aceleaşi dimensiuni cu un flash drive USB. Odată ce stickul se conectează la WiFi, el va aduce pe televizorul vostru toate conţinuturile media de pe telefon, după cum se vede şi în clipul din Barcelona. Aşteptăm cât de curând disponibilitatea comercială!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×