În această primăvară portarea la Telekom vă aduce un smartphone Galaxy J3 (2016) pentru numai 1 leu cu abonamentul Surf M

2.092 ori
<b>În această primăvară portarea la Telekom vă aduce un smartphone Galaxy J3 (2016) pentru numai 1 leu cu abonamentul Surf M</b>Cu toate că primăvara este la câteva săptămâni distanță, iată că operatorul Telekom România anunță astăzi ofertele asociate anotimpului cu pricina, oferte destinate atât abonaților cât și utilizatorilor de cartele pre-paid. Smartphone-ul Samsung Galaxy J3

Deși primăvara este la câteva săptămâni distanță, iată că operatorul Telekom România anunță astăzi ofertele speciale asociate acestui anotimp. Pentru început aflați că persoanele care se portează în rețeaua Telekom pot beneficia de un smartphone Samsung Galaxy J3 (2016) la prețul promoțional de numai 1 leu împreună cu abonamentul Surf M (12.84 euro taxă lunară timp de 24 luni) care vă aduce și 120 GB trafic net bonus.

Telekom

Totodată, cei care aleg portarea numărului în rețeaua Telekom, în baza unui abonament, pot alege unul dintre planurile tarifare de voce, în primele 6 luni beneficiind automat de avantajele garantate prin pachetul Complet XXL (8 GB trafic date național, voce și SMS național nelimitat, 1500 minute internaționale fix și mobile, 1500 minute roaming în UE și 2 GB de date mobile îN UE).

Telekom

Această ofertă este valabilă pentru contracte pe 24 luni cu sau fără telefon pentru planurile tarifare de voce care se aplică începând cu abonamentul Talk S pentru mobil, sau Talk S pentru clienții MagentaONE, până la Complete XL.

Pentru utilizatorii cartelelor pre-plătite, Telekom anunță noua ofertă GigaLove care constă în 8.5 GB de net și trafic gratuit în WhatsApp plus alte beneficii pentru numai 4.95 euro credit pe lună. De asemenea, utilizatorii cartelei Telekom vor beneficia în cadrul ofertei atât de 1000 minute naționale sau internaționale în rețelele fixe sau SMS-uri naționale, cât și de 100 minute internaționale către rețelele mobile, dar și nelimitat minute și SMS-uri în rețelele Telekom. 

Aflați și faptul că Telekom a decis continuarea campaniei GigaWeekend prin care utilizatorii primesc 1 GB de net bonus pe săptămână, un nou spot publicitar fiind afișat chiar mai sus. Campaniile prepaid și postpaid se desfășoară în perioada 10 februarie - 15 martie 2017. Detalii extra găsiți pe telekom.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×