Achiziția unui LG G6 vă poate aduce un smartphone LG K8 (2017) cadou! Iată detalii despre campanie și lista magazinelor participante!

1.835 ori
<b>Achiziția unui LG G6 vă poate aduce un smartphone LG K8 (2017) cadou! Iată detalii despre campanie și lista magazinelor participante!</b>În perioada 20 aprilie - 7 mai, cei care achiziționează un smartphone LG G6 pot primi gratuit un terminal LG K8 (2017) dacă se înscriu pe platforma lgpromo.ro. Aflați că oferta este destinată doar primilor 180 clienți ce efectuează o înscriere validă pe

În fiecare an cei de la LG România au oferit în limita stocului disponibil și un cadou special pentru achiziția flagship-urilor lansate pe piață, iar modelul din 2017 nu face excepție. Astfel, în perioada 20 aprilie - 7 mai cei care aleg să cumpere un terminal LG G6 din cadrul magazinelor participante pe care le aflați din rândurile de mai jos, pot primi cadou un smartphone LG K8 (2017) în valoare de 699 lei.

Promotie LG

Pentru început trebuie să știți că organizatorul oferă cu titlu gratuit un telefon LG K8 (2017) doar primilor 180 participanți care achiziționează un LG G6 și care ulterior efectuează o înscriere validă pe site-ul www.lgpromo.ro. Pentru a fi eligibili trebuie ca smartphone-ul G6 să fie cumpărat de la Orange, Vodafone România, sau Telekom (inclusiv Germanos).

În cadrul formularului de înscriere va trebui să oferiți datele personale de contact, informații referitoare la data achiziției lui LG G6 și totodată să încărcați o copie a facturii. Detaliile complete despre campanie le puteți afla din regulamentul disponibil chiar în acest moment pe site-ul lgpromo.ro. Mai jos aveți și prețurile practicate de către magazinele participante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×