Telekom inagurează Autobahn Arad-Telekom; rețeaua ce aduce viteze de până la 1 Gbps la internet și televiziune interactivă

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 1.201 ori
<b>Telekom inagurează Autobahn Arad-Telekom; rețeaua ce aduce viteze de până la 1 Gbps la internet și televiziune interactivă</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, operatorul mobil Telekom Romania anunța conceptul MagentaONE, serviciu prin care primim telefonie, televiziune și acces la internet pe dispozitivele noastre &icirc;ntr-un singur pachet. Acest concept ne oferă o...

Cu doar câteva zile în urmă, operatorul mobil Telekom Romania anunța conceptul MagentaONE, serviciu prin care primim telefonie, televiziune și acces la internet pe dispozitivele noastre într-un singur pachet. Acest concept ne oferă o singură factură pentru toate serviciile contractate, cât și un serviciu Call Center în care durata maximă de așteptare este de 10 secunde.

Pe lângă aceste introduceri la nivel național, în plus aflăm și faptul că locuitorii din Arad vor beneficia în curând de noi beneficii la abonament. Mai precis, Telekom aduce arădenilor internet de mare viteză de până la 1 Gbps, servicii de televiziune interactivă ce includ o grilă bogată de canale digitale și HD, cât și experiențe multi-screen.

Mărirea vitezei la internet în Arad a fost posibilă ca urmare a investiţiilor în infrastructură, care au inclus şi dublarea acoperirii reţelei de fibră optică în această zonă. Astfel au fost introduse o serie de abonamente la internet ce promit viteze uriașe de download de până la 1 Gbps.

Telekom aduce iată arădenilor o ofertă de soluții și servicii bazată pe performanță, calitate și seriozitate, standarde fără de care dezvoltarea rețelei nu ar fi fost posibilă. Noua rețea de mare viteză la internet este promovată de către Telekom sub denumirea Autobahn Arad-Telekom, nume ce face comparație cu autostrăzile germane unde viteza automobilelor nu este limitată.

Și viteza crescută la internet nu este doar singura noutate din oferta Telekom pentru orașul Arad, ci și televiziunea interactivă ce include 128 canale digitale, 14 canale HD, și o mare varietate de conținut de calitate și exclusiv. Avem acces la competiții sportive populare ca și UEFA Champions League, UEFA Europa League, F1, WTA, sau NBA.

Lista de conținut mai include o selecție importantă de documentare disponibilă prin BBC Earth, History, Discovery World, Discovery Science, respectiv National Geographic. Totodată, prin intermediul Telekom TV Web & Mobile putem accesa până la 62 canale TV de pe site-ul telekomtv.ro folosind tableta sau smartphone-ul.

Acest serviciu funcționează în tandem și cu aplicația Telekom TV ce este disponibilă în Google Play și App Store. Nu în ultimul rând, cu serviciul de televiziune interactiva de la Telekom, putem accesa serviciul Video on Demand prin care se pot închiria filme sau documentare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×