Android M Developer Preview primeşte o experienţă hands on in faţa camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.287 ori
<b>Android M Developer Preview primeşte o experienţă hands on in faţa camerei (Video)</b>&Icirc;n cadrul lui Google I/O 2015, Google a anunţat oficial Android M, care pare a fi o actualizare mai mică dec&acirc;t a fost cea de la KitKat la Lollipop. Nu avem &icirc;ncă un nume de cod asociat unui desert, dar Android M are c&acirc;teva...

În cadrul lui Google I/O 2015, Google a anunţat oficial Android M, care pare a fi o actualizare mai mică decât a fost cea de la KitKat la Lollipop. Nu avem încă un nume de cod asociat unui desert, dar Android M are câteva funcţii interesante, în special legate de baterie şi permisiuni. Între timp a sosit şi un Developer Preview, pe care unii norocoşi l-au putut instala pe Nexus 5, Nexus 6 sau Nexus 9. Mai jos vedeţi o experienţă hands on cu Android M pe un Nexus 5.

Acest release e destul de stabil pentru un Developer Preview, iar ca look nu se schimba mare lucru faţă de Lollipop. Material Design rămâne neschimbat şi se pare că nu primim vreun Easter Egg încă. Launcherul de aplicaţii are 4 iconuri în zona superioară, cu cele mai recent folosite aplicaţii. Scrollingul printre aplicaţii se face vertical şi avem şi o organizare după litere.

Tastatura virtuală e identică faţă de cea din Lollipop, iar widgeturile au primit şi ele un mecanism de scrolling vertical. Android M rezolva problema cu volumul notificărilor şi volumul acustic, care apăruse pe Lollipop, căruia îi lipsea Silent Mode. Acesta a revenit din fericire, răspunzând la feedbackul publicului. Terminalul din clipul hands on are un stick USB conectat via OTG şi afişează stocarea externă în zona Storage, foarte intuitiv.

Apropo Android M vine cu suport USB Type C şi suport pentru încărcarea altor terminale folosind handsetul vostru. O noutate este modul Doze, un fel de standby activ, care dublează durata de funcţionare în acel mod. Permisiunile sunt acum cerute în fiecare aplicaţie, atunci când folosim o funcţie şi nu la început când le instalăm. Mai multe detalii aflaţi din clipul de mai jos.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×