Telekom oferă reduceri de până la 90% la telefoanele LG achiziționate cu abonament

2.630 ori
<b>Telekom oferă reduceri de până la 90% la telefoanele LG achiziționate cu abonament</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, și p&acirc;nă pe data de 27 iulie, Telekom Romania are pentru voi o ofertă specială ce implică smartphone-urile producătorului LG Electronics. Mai precis, &icirc;n perioada promoției, prețurile telefoanelor vor...

Începând de astăzi, și până pe data de 27 iulie, Telekom Romania are pentru voi o ofertă specială ce implică smartphone-urile producătorului LG Electronics. Mai precis, în perioada promoției, prețurile telefoanelor vor scădea cu până la 90%, doar în cazul achizițiilor împreună cu un abonament Telekom.

Printre modelele listate de către Telekom se numără și proaspătul flagship LG G4, telefon high-end cu una dintre cele mai bune camere foto de pe piață la momentul actual. Acest device costă acum 1.520 lei împreună cu abonamentul Nelimitat XL ce necesită plata unei taxe lunare de 24 euro.

De asemenea, și flagship-ul din 2014, LG G3 are un preț special de 420 lei împreună cu același abonament Nelimitat XL. Aflați că această ofertă se aplică atât în cazul noilor clienți, cât și pentru cei dornici să-și reînnoiască planul tarifar actual. Iată și alte prețuri speciale:

  • LG G Flex 2 - 1.120 lei + abonament Nelimitat XL 24 luni 
  • LG G2 - 1 leu + abonament Nelimitat XL 24 luni
  • LG G2 Mini - 82 lei + abonament Nelimitat M 24 luni
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×