Purtabilele Nokia revin în peisaj, o nouă ofertă de job confirmă acest lucru

676 ori
<b>Purtabilele Nokia revin în peisaj, o nouă ofertă de job confirmă acest lucru</b>Cu ceva vreme &icirc;n urma aflam că echipa HERE de la Nokia avusese &icirc;n proiect un smartwatch cu Android, dar &icirc;n cele din urmă iniţiativa a picat. Azi descoperim că totuşi purtabilele răm&acirc;n pe radarul Nokia, chiar şi fără...

Cu ceva vreme în urma aflam că echipa HERE de la Nokia avusese în proiect un smartwatch cu Android, dar în cele din urmă iniţiativa a picat. Azi descoperim că totuşi purtabilele rămân pe radarul Nokia, chiar şi fără Android.

O ofertă de job confirma faptul că un proiect de genul există în sânul companiei finlandeze. Jobul necesită un expert în ştiinţe comportamentale, care să livreze soluţii ce creează "engagement" şi componente software pentru "Nokia Wellbeing". Alte atribuţii asociate jobului includ adunarea de material ştiinţific pentru noua soluţie Nokia Wellbeing şi dezvoltarea de conţinut pentru aceleaşi segment.

În cele din urmă angajatul selectat va trebui să detalieze toate aspectele anterior menţionate echipei Nokia din programul Purtabile. Ne aşteptăm ca un asemenea produs să fie în pregătire, mai ales că au ieşit la iveală recent şi o serie de brevete ce fac referire la o brăţară eleganta şi designuri purtabile smart. Unul dintre brevete menţiona interacţiunea prin gesturi şi prin ţinerea degetelor deasupra brăţării.

Să vedem în ce măsură se vor lega aceste proiecte de vânzarea HERE...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×