Telekom România îţi oferă 6 luni de Netflix cadou şi anunţă oferta simplificată 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu

3.985 ori
<b>Telekom România îţi oferă 6 luni de Netflix cadou şi anunţă oferta simplificată 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu</b>Chiar la început de săptămână operatorul Telekom România a anunțat lansarea unei oferte actualizate, oferind și 6 luni de Netlfix cadou abonaților. Aflați din rândurile de mai jos ce implică exact noua ofertă și descoperiți detalii despre

Telekom România a anunţat în această săptămână o nouă ofertă simplificată şi o promoţie, care aduce 6 luni de Netflix cadou clienţilor săi. E vorba aici despre oferta simplificată de 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu şi 6 luni Netflix cadou pentru clienţii rezidenţiali.

Telekom

Operatorul "magenta" promite că va oferi un abonament mobil fără perioada minimă contractuală, cu bonus Net 4G Nelimitat de la 5 euro pe lună. În oferta sa ajung şi smartphone-uri Samsung în rate fixe, fără dobândă şi cu avans zero. Veţi putea cumpăra un telefon Samsung cu abonament mobil la 5 euro pe lună, disponibil pentru clienţii noi de servicii integrate (fix-mobil), dar şi pentru clienţii care au deja servicii fixe şi cumpără şi un abonament mobil. Aici apare şi bonusul Netflix.

Serviciile de televiziune şi Internet fix vin fiecare la 5 euro pe lună, plus 6 luni Netflix cadou, cu abonament mobil. Telekom a mai simplificat portofoliul său de oferte, cu un singur plan tarifar pentru serviciile de Internet fix, cu viteză maximă disponibilă la adresa clientului de până la 1000 Mbps.

Practic, dacă e să rezumăm totul vei plăti 5 euro pentru abonament de mobil, 5 euro pentru servicii TV şi 5 pentru Internet fix. Operatorul aminteşte şi că în cadrul ofertei de iarnă clienţii prepaid au bonus 4G Net Nelimitat la cartelă şi pot câştiga la o tombolă câte un Galaxy Note8 pe zi. 88 de telefoane sunt oferite la tombolă până pe 31 ianuarie 2019.

Detalii despre noua ofertă găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×