Vivo NEX 2 renunță la camera periscop în favoarea unui display secundar; Iată-l într-o primă fotografie

1.044 ori
<b>Vivo NEX 2 renunță la camera periscop în favoarea unui display secundar; Iată-l într-o primă fotografie</b>În vara acestui an asistam și la debutul lui Vivo Nex, telefon care la acea vreme ne intriga prin mecanismul de tip cameră periscop din zona superioară a ecranului. Aici apărea camera selfie și astfel producătorul chinez reușea să

Prima lună de vară ne aducea și lansarea ineditului Vivo NEX,  un telefon deosebit care opta pentru o cameră selfie periscop pentru a oferi un raport corp-ecran cât mai generos. Mecanismul nu era tocmai ideal, iar acum descoperim că producătorul chinez are în plan o schimbare serioasă pentru modelul succesor care va renunța complet la camera selfie în favoarea unui display secundar integrat în spate.

Vivo Nex 2

Este fix abordarea pe care am văzut-o de curând aplicată de către ZTE pe smartphone-ul Nubia X, acolo unde nu mai este nevoie de o cameră selfie și prin care cade și necesitatea implementării unui decupaj, mecanism slider sau periscop. Avem un display secundar în spate și deasupra sa o cameră foto triplă pe acest Vivo NEX 2, setup ce va putea fi utilizat pentru captura selfie și apeluri video.

Sunt șanse ca device-ul pe care îl vedem aici să fie unul prototip și sperăm ca design-ul camerei foto din spate să fie actualizat pentru că în momentul de față arată tare straniu. Ca dotări este de așteptat să vedem panouri AMOLED în față și spate, procesor octa-core Snapdragon 845 sau 8150, 8 sau 10 GB RAM și o baterie generoasă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×