Televiziunea digitala disponibila acum si pe telefonul tau

1.469 ori
<b>Televiziunea digitala disponibila acum si pe telefonul tau</b>Exista printre noi posesori de telefoane mobile fara suport pentru televiziune digitala, dar care doresc o astfel de functie pe handsetul lor. Spre bucuria acestora, exista acum un gadget Bluetooth care le va rezolva problema: Clipul de mai sus si-a facut...

Exista printre noi posesori de telefoane mobile fara suport pentru televiziune digitala, dar care doresc o astfel de functie pe handsetul lor. Spre bucuria acestora, exista acum un gadget Bluetooth care le va rezolva problema:

Clipul de mai sus si-a facut aparitia pe web, demonstrand cat de util este un astfel de accesoriu Bluetooth pentru telefonul dumneavoastra fara suport pentru televiziune digitala. In acest caz este testat HTC Touch Diamond, unul dintre cele mai populare handseturi ale acestui an. Avantajul accesoriului MOB View este faptul ca el foloseste o conexiune Bluetooth pentru a oferi servicii TV si poate fi utilizat chiar daca se afla in buzunar, sau la cativa metri distanta.

Astfel, gadgetul este usor de folosit, fiind doar nevoie sa il porniti si sa folositi o retea stabila si cu viteze decente. Accesoriul Bluetooth este compatibil cu terminale ca HTC Touch Diamond, Motorola Q8, HP hx2790 si multe altele, conform clipului video de mai sus.

Sursa: Gsmdome.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×