LG Incite, promovat de filmul "The Day The Earth Stood Still"

1.443 ori
<b>LG Incite, promovat de filmul "The Day The Earth Stood Still"</b>In cazul in care nu stiati, Keanu Reeves este gata sa ne surprinda placut cu un film SF ce se anunta extrem de promitator. Pe numele sau "The Day the Earth Stood Still", productia este deja folosita intr-o campanie de advertising pentru handsetul LG...

In cazul in care nu stiati, Keanu Reeves este gata sa ne surprinda placut cu un film SF ce se anunta extrem de promitator. Pe numele sau "The Day the Earth Stood Still", productia este deja folosita intr-o campanie de advertising pentru handsetul LG Incite si exista si un spot pe care il puteti admira mai jos:

Va sugeram sa aruncati o privire si asupra trailerului acestui film, care promite sa fie un "War of the Worlds" de calitate si este de fapt remake-ul productiei cu acelasi nume din anii '50. Revenind la telefon, LG Incite suporta conectivitate GSM quad-band si roaming global (850/900/1800/1900 MHz), dar si UMTS tri-band si 3G (850/1900/2100 MHz).

Bateria sa este o unitate Li-Polymer de 1300 mAh, care rezista 8.7 ore in mod convorbire si 504 ore in standby. Display-ul terminalului are o rezolutie de 240 x 400 pixeli si este un TFT touch, cu care se poate interactiona cu ajutorul stylusului. Lista de specificatii a lui LG Incite este completata de o camera de 3 megapixeli, Windows Mobile Professional 6.1, 128 MB RAM, 256 MB ROM si Internet Explorer Mobile.

Sursa: Gsmdome.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×