Televiziunea mobila acum pe orice telefon dotat cu WiFi

1.770 ori
<b>Televiziunea mobila acum pe orice telefon dotat cu WiFi</b>PacketVideo a lansat un nou sistem de receptie, care poate oferi servicii de televiziune mobila prin intermediul unei conexiuni WiFi, direct pe telefonul mobil. PacketVideo afirma ca accesoriul va fi livrat pana la finalul acestui an, iar versiunile sale...

PacketVideo a lansat un nou sistem de receptie, care poate oferi servicii de televiziune mobila prin intermediul unei conexiuni WiFi, direct pe telefonul mobil.

PacketVideo afirma ca accesoriul va fi livrat pana la finalul acestui an, iar versiunile sale vor suporta DVB-H si MediaFLO, dar si TDtv si streaming WiMAX, multumind utilizatorii de pe toate continentele. Desi, teoretic gadgetul este compatibil cu orice terminal WiFi, producatorul sau subliniaza compatibilitatea cu Apple iPhone, telefoanele Nokia din seria N si terminalele HTC. Capacitatea gadgetului PacketVideo a fost demonstrata in cadrul Mobile World Congress 2008 pe un iPod Touch.

Terminalul care aduce televiziunea mobila pe telefoanele dumneavoastra masoara 6.4 x 1.8 x 4 cm si foloseste o baterie Li-ion, cu o capacitate nespecificata. Desi acest lucru nu este precizat, banuim ca serviciile de televiziune receptionate pot fi impartasite cu alti utilizatori prin intermediul conexiunii wireless, doar aceasta este baza WiFi, nu-i asa? Se pare ca gadgetul va fi extrem de popular daca este sa ne raportam la dorinta publicului de a beneficia de servicii de televiziune mobila, in urma ultimelor sondaje CNN si Ericsson.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×