Samsung Wave 3 vine În România, ne cucerește cu OS-ul Bada 2.0

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.807 ori
<b>Samsung Wave 3 vine În România, ne cucerește cu OS-ul Bada 2.0</b>Deși Samsung a vândut milioane de unități Wave în lume, telefoanele din această serie nu au facut chiar furori la noi și nu văd publicul prea încântat de Bada OS. Poate că noul Samsung Wave 3 cu Bada 2.0 OS va schimba lucrurile și aflați că...

Deși Samsung a vândut milioane de unități Wave în lume, telefoanele din această serie nu au facut chiar furori la noi și nu văd publicul prea încântat de Bada OS. Poate că noul Samsung Wave 3 cu Bada 2.0 OS va schimba lucrurile și aflați că acest telefon va fi lansat în această săptămână în România.

Debutul telefonului are loc și pe plan internațional, el urmând să ajungă în acest an în Germania, Italia, Rusia și alte piețe globale. Wave 3 vine cu o talie de doar 9.9 mm și este un adevărat smartphone Bada, cu o carcasă din aluminiu elegantă, un procesor de 1.4 GHz și suport pentru conectivitate HSPA 14.4 Mbps. Handsetul combina experienta Bada 2.0 cu interfața TouchWiz UX, cu capacitate crescută de personalizare și multifuncționalitate.

Ecranul de pornire de pe Samsung Wave 3 poarta numele de Live Panel și poate fi personalizat cu shortcuturi către conținuturi sau aplicații. Avem la dispoziție și efecte vizuale 3D în interfața și o funcție de previzualizare tab and drag, ce asigură o mai mare intuitivitate a platformei. Platforma bada OS este îmbogățită cu aplicațiile oferite de Samsung prin Samsung Apps, acum cu o interfață mai bună și opțiuni de achiziționare moderne.

Avem la dispoziție și servicii de socializare prin Social Hub 2.0, care integrează mesaje, mailuri, agendă, calendarul, Facebook și Twitter. Samsung Wave 3 este capabil și să ruleze jocuri cu grafică modernă 3D și dotările sale mai includ și o cameră principală de 5 megapixeli, cu bliț LED, un display Super AMOLED de 4 inchi, sincronizare Kies 2.0, 512MB RAAM și 4 GB memorie internă.

Samsung Wave 3 vine În România, ne cucerește cu OS-ul Bada 2.0

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×