Elephone promite o cameră foto de top pentru noul flagship P25; terminal cu 6 GB RAM și display de 5.5 inch

940 ori
<b>Elephone promite o cameră foto de top pentru noul flagship P25; terminal cu 6 GB RAM și display de 5.5 inch</b>Cei de la Elephone au pregătite pentru prima parte a anului 2017 o serie de smartphone-uri foarte interesante, printre acestea numărându-se și modelul P25 ce ne va aduce dotări precum 6 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare flash și o cameră foto

Elephone P25 se numără printre smartphone-urile pregătite de către compania asiatică pentru debut la început de an, terminal din zona flagship ce va impresiona publicul grație chip-ului de 6 GB memorie RAM pe care îl va aduce la pachet. De asemenea, producătorul ține să menționeze faptul că telefonul se va remarca și printr-o cameră foto de top, fără a ne oferi pentru moment detalii tehnice despre senzorul ce va fi adoptat.

Mai știm că smartphone-ul va aduce un display de 5.5 inch, 64 GB spațiu intern de stocare și că potențialii cumpărători vor putea alege din mai multe variante de culoare. Printre acestea se numără și o nuanță mai specială numită 'Mocha Gold', dar și o variantă pe albastru foarte arătoasă.

De asemenea, Elephone P25 va adopta o carcasă unibody din metal și un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D. Cu siguranță prețul va fi unul competitiv și așteptăm cu mare interes debutul. Pentru update-uri despre telefon puteți vizita și pagina oficială Elephone.hk!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×