ZTE Axon 8 (A2018) este certificat de TENAA; vine cu 4 GB RAM și aduce până la 256 GB de stocare flash

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.428 ori
<b>ZTE Axon 8 (A2018) este certificat de TENAA; vine cu 4 GB RAM și aduce până la 256 GB de stocare flash</b>Agenția chineză TENAA tocmai ce a certificat un nou smartphone ZTE și anume modelul Axon 8 care apare listat cu numele de cod A2018. Produsul nu pare a aduce mari upgrade-uri pe partea hardware, fiind vorba doar de 4 GB RAM, de un procesor quad-core

Undeva la mijloc de aprilie cei de la ZTE anunțau și debutul smartphone-ului Axon 7s, handset ce sosește cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și cu 6 GB memorie RAM la pachet pentru ca multitasking-ul să fie o experiență lipsită de probleme. Deși acest model tocmai ce a fost anunțat, se pare că firma chineză deja a finalizat și varianta succesor numită Axon 8 - după cum aflăm astăzi pe baza unei certificări TENAA.

ZTE Axon 8

Terminalul cu numele de cod A2018 tocmai ce a bifat certificarea din partea agenției chineze și avem astfel parte de fotografii cu noul handset și desigur de o listă de specificații. Design-ul nu este suprinzător, fiind vorba în mare despre același look, fără elemente inedite precum un panou edge-to-edge sau o carcasă cu spate din sticlă.

Pe partea hardware avem un display OLED de 5.5 inch cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon 820 sau 821 tactat la 2.15 GHz și 4 GB memorie RAM. Interesant este faptul că telefonul va sosi cu 64, 128 sau 256 GB de stocare flash, dar și cu un slot microSD. În spate avem o cameră duală (20 + 12 mpx), iar în față un senzor selfie de 8 megapixeli.

Bateria este o unitate de 3320 mAh, iar pe partea de conectivitate avem următoarele elemente: 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS și un port microUSB v2.0. La prima vedere pare că upgrade-ul adus nu este pe atât de interesant, așteptându-ne inițial măcar la un chipset Snapdragon 835 la bord și la 6 GB RAM.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×