TENAA certifică smartphone-ul Samsung Galaxy Grand On (SM-G5500); vine cu display HD de 5.1 inch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 763 ori
<b>TENAA certifică smartphone-ul Samsung Galaxy Grand On (SM-G5500); vine cu display HD de 5.1 inch</b>Chiar la sf&acirc;rșitul lunii septembrie vă informam prin intermediul unui articol despre faptul că TENAA tocmai certifica smartphone-ul Samsung Galaxy Mega On, un phablet de buget cu specificații entry-level. Astăzi, iată că și varianta sa mai...

Chiar la sfârșitul lunii septembrie vă informam prin intermediul unui articol despre faptul că TENAA tocmai certifica smartphone-ul Samsung Galaxy Mega On, un phablet de buget cu specificații entry-level. Astăzi, iată că și varianta sa mai compactă denumită Grand On, este certificată de aceeași agenție chineză.

Ni se dezvăluie să device-ul sosește cu display TFT de 5.1 inch (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core Exynos 3475 tactat la 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și slot microSD de până la 128 GB.

Acest device oferă o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor selfie de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE și sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop însoțit de interfața TouchWiz. Ca dimensiuni, acest model cântărește 140 grame și măsoară 8.5 mm în grosime. Rămâne de văzut la ce preț va comercializa Samsung acest nou device low-end.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×