Terminalul portabil Shenzen, un veritabil Apple Tablet?

1.541 ori
<b>Terminalul portabil Shenzen, un veritabil Apple Tablet?</b>Desi nu am vazut inca vreo imagine oficiala cu tabletul Apple, exista si alte produse similare demne de luat in seama, asta in vreme ce asteptam vesti de la Cupertino. Aparent terminalul din imaginea de mai jos, Shenzen P88 este un tablet care ar putea...

Desi nu am vazut inca vreo imagine oficiala cu tabletul Apple, exista si alte produse similare demne de luat in seama, asta in vreme ce asteptam vesti de la Cupertino. Aparent terminalul din imaginea de mai jos, Shenzen P88 este un tablet care ar putea "imprumuta" cateva din functiile lui Apple Tablet.

P88 vine cu un display touchscreen de 10.2 inchi, cu rezolutie de 1024 x 600 pixeli, iar zvonurile afirma ca acelasi ecran se va afla si printre specificatiile tabletului Apple. Produsul Shenzen mai vine si cu un procesor Intel Atom de 1.6 GHz, 1 GB RAM, un HDD de 160 GB, 3 porturi USB, unul VGA, un cititor de carduri, suport 3G, GPS si un stylus.

Shenzen Tablet P88

Tabletul cantareste 1.03 kilograme, masoara 280 x 180 x 22 mm si vine cu o baterie care rezista in jur de 1.5 ore, foarte putin pentru o asa zisa clona de "Apple Slate". Pretul lui P88 atinge 440 de dolari, iar un alt motiv pentru a crede ca aceasta nu este o ruda indepartata a viitorului hit de la Cupertino sunt specificatiile sale deloc impresionante.

Shenzen Tablet P88

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×