Super comparaţie foto: Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10+ vs iPhone XS Max: surprize şi nu prea (Video)

4.445 ori
<b>Super comparaţie foto: Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10+ vs iPhone XS Max: surprize şi nu prea (Video)</b>Huawei P30 Pro a sosit în această săptămână şi s-a cocoţat deja pe locul întâi în DxOMark. Acum vedem şi o mult aşteptată comparaţie între acest flagship, Samsung Galaxy S10+ şi iPhone XS Max. Comparaţia este realizată de

Huawei P30 Pro a sosit în această săptămână şi s-a cocoţat deja pe locul întâi în DxOMark. Acum vedem şi o mult aşteptată comparaţie între acest flagship, Samsung Galaxy S10+ şi iPhone XS Max. Comparaţia este realizată de Mrwhosethebos şi o discutăm mai jos. Hai să vedem la ce categorii câştigă Huawei-ul şi unde e sub rivali.

Huawei P30 Pro

Telefonul Huawei are 4 camere în spate, mai bine zis o cameră triplă plus un senzor Time of Flight. Se bate cu Galaxy S10+, care vine cu o cameră tripla, care combină un setup de cameră principală, cameră ultra wide şi cameră tele cu zoom optic 2X. iPhone XS Max are două camere de 12 MP în spate, una wide şi una tele.

Huawei P30 Pro

Comparaţia începe cu un test de microfon mi se pare că ar fi câştigată de iPhone XS Max, urmat de Galaxy S10+, în vreme ce Huawei P30 Pro sună mai robotic. E un neajuns şi faptul că P30 Pro filmează în 4K la doar 30 FPS nu 60 FPS ca rivalii. Turnul Eiffel mi se pare puţin cam roşiatic în prima filmare pe Huawei şi nuanţele sunt parcă mai OK la rivali. Asta dacă nu cumva era Golden Hour…

Huawei P30 Pro

Un prim triumf vine la Huawei P30 Pro la zoom-ul 5X, iar 10X puteţi citi clar textul pe turnul Eiffel, dar pe celelalte două terminale apare zgomot serios. iPhone XS Max este lăudat de YouTuber pentru cele mai realiste culori, urmat îndeaproape de Galaxy S10+, iar Huawei P30 Pro ar avea "propria gamă de culori", nu neapărat realiste.

Huawei P30 Pro

La filmarea cu soarele în fata Galaxy S10+ pare să se descurce mai bine decât Huawei P30 Pro. Şi iPhone XS Max sta mai bine. Captură ultra wide de pe Galaxy S10+ pare mai largă decât cea de pe Huawei P30 Pro, cel puţin la video. La stabilizare toate cele 3 telefoane stau excelent, iar Samsung are un plus cu Super Steady. Huawei P30 Pro face o figură frumoasă şi primeşte laudă pentru cea mă bună stabilizare de până acum.

Huawei P30 Pro

Huawei ar avea un dynamic range mai slab la video, cel puţin aproape de apus, fiind sub rivali. Până acum am vorbit despre video doar, iar trecând la foto Huawei P30 Pro ia din start titlul de "cel mai bun telefon la captura nocturnă", dacă foloseşti modul Night. Acolo unde Galaxy S10+ e mai întunecat şi iPhone XS Max grainy, Huawei P30 pro face capturi foarte clare şi luminoase, chiar dacă le poţi bănui de supraprocesare şi over sharpen.

Huawei P30 Pro

Captura cu steagul Franţei este net mai luminoasă la P30 Pro. Şi detaliile de fineţe precum piatra cubică sau acea statuie arată excelent. Cerul cel întunecat din spate este adus spre un albastru închis. YouTuberul a făcut pe la mijlocul clipului o serie de capturi pe beznă completă din camera de hotel, amintind că Huawei a afirmat că telefonul său e mai sensibil la lumină decât unele DSLR-uri. Rezultatul din hotel uimeşte.

Pe timp de zi bătălia e foarte strânsă, la culori, claritate şi luminozitate. La dynamic range pare să câştige iPhone XS Max, dacă preferi realismul. Huawei P30 Pro parcă exagerează cu expunerea. La captura Portrait, iPhone XS Max trişează folosind camera telephoto, deci face un cadru mai apropiat. Cele două Androiduri "strivesc" negrul părului şi jachetei, stricând Bokeh-urile.

Cumva parcă Galaxy S10+ e puţin mai bun aici, deşi P30 Pro încalcă marginile subiectului mai puţin decât acest model şi P20 Pro dinaintea sa. Huawei P30 Pro vine cu un mod macro special, păstrând o captură clară şi excelent focalizată şi foarte aproape. iPhone XS Max nu poate face aşa ceva.

Vă las să priviţi clipul pentru a afla şi alte impresii, dar din ce aud, Huawei P30 Pro e as la zoom, captură low light şi se descurcă bine şi la Bokeh. Sunt totuşi imperfecţiuni la dynamic range şi filmare. Revenim şi noi cu review!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×