Testarea lui Android 10 + One UI 2.0 în varianta Beta ar putea începe din această lună pe telefoanele Samsung

1.034 ori
<b>Testarea lui Android 10 + One UI 2.0 în varianta Beta ar putea începe din această lună pe telefoanele Samsung</b>Între lansări de noi smartphone-uri sosește iată și vestea că Samsung ar putea demara programul de testare beta a lui Android 10 + One UI 2.0 chiar din această lună, pe telefoanele din seria Galaxy S10 și Note 10. Există indicii

Între lansări de noi smartphone-uri sosește iată și vestea că Samsung ar putea demara programul de testare beta a lui Android 10 + One UI 2.0 chiar din această lună, pe telefoanele din seria Galaxy S10 și Note 10. Există indicii potrivit cărora sud-coreenii lucrează la ultimele detalii pentru programul One UI 2.0 Beta ce este destinat ultimelor flagship-uri din portofoliu și anume: S10, S10e, S10+, Note 10 și Note 10+.

Pentru toate aceste terminale există build-uri Android 10 testate la nivel intern de către Samsung, dar pentru moment nu se poate obține accesul la pachetele software - după cum ne informează XDA-Developers. O idee despre noutățile aduse de acest release avem încă de luna trecută atunci când pe web sosea un video de prezentare pentru un presupus build scăpat online.

V-am vorbit despre noutăți aici, printre acestea numărându-se o zonă Quick Settings redesenată, integrare cu aplicația Microsoft Your App, dar și noi gesturi de navigare. Potrivit celebrului zvonac Evan Blass, One UI 2.0 va aduce pe telefoanele Galaxy S10 funcția de captură Live Focus Video.

Așteptăm acum detalii oficiale despre demararea programului de testare beta a lui Android 10 pe telefoanele Samsung! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×