Android Q va veni cu One UI 2.0 pe telefoanele Samsung, iar Galaxy S11 ar primi One UI 2.1

1.774 ori
<b>Android Q va veni cu One UI 2.0 pe telefoanele Samsung, iar Galaxy S11 ar primi One UI 2.1</b>Am tot scris despre Android Q în ultima vreme, acoperind în special noutățile descoperite în Beta 5-ul său, dar azi aflăm și ce planuri are Samsung în privința sa. Se pare că gigantul sud coreean ne-a pregătit deja un One UI 2.0

Am tot scris despre Android Q în ultima vreme, acoperind în special noutățile descoperite în Beta 5-ul său, dar azi aflăm și ce planuri are Samsung în privința sa. Se pare că gigantul sud coreean ne-a pregătit deja un One UI 2.0 bazat pe Android Q.

În plus, aflăm că Samsung Galaxy S11 va debuta cu One UI 2.1 la bord la anul. Pentru niște extra context, aflați că Huawei a dezvoltat deja EMUI 10 bazat pe Android Q, iar Xiaomi a pregătit și o variantă nouă de MIUI 10 pentru Android Q, dar și MIUI 11. One UI a făcut valuri mari atunci când a fost prezentat pe final de 2018. A fost poate cel mai mare salt de UI și funcționalitate Samsung, după TouchWiz și Samsung Experience.

A pariat pe utilizarea cu o singură mână, minimalism și Night Mode, plus multe automatizări de administrare a resurselor. Revenind la One UI cel nou, surse Sammobile au confirmat că se află în dezvoltare. Din păcate nu știm mare lucru despre One UI 2.0, în afara faptului că va include noutăți la nivel de Digital Wellbeing, cele anunțate de Google la I/O în acest an. E vorba despre Focus Mode, care îi permite utilizatorului să specifice ce aplicații îl distrag cel mai mult de la muncă și să le treacă pe un soi de mod "Silent".

Posibil să vedem și funcționalitatea Live Captions și acele permisiuni din Android Q legate de localizare. Noul One UI ar putea aduce și un nou meniu de volum, o nouă modalitate de a grupa notificările și probabil și o nouă versiune de Bixby. Nu ar strica să avem și noi gesturi de navigare, nu doar swipe-uri unde erau butoanele virtuale înainte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×