Texas Instruments va face o demonstratie cu telefonul Google Android

Autor:  | Publicat în:  Texas Instruments 1.401 ori
<b>Texas Instruments va face o demonstratie cu telefonul Google Android</b>BARCELONA - Texas Instruments Inc a declarat luni ca va face o demonstratie cu un telefon mobil prototip bazat pe Android, mult asteptatul sistem de operare pentru telefoane mobile realizat de liderul in cautarile pe web Google Inc. Producatorul american...

BARCELONA - Texas Instruments Inc a declarat luni ca va face o demonstratie cu un telefon mobil prototip bazat pe Android, mult asteptatul sistem de operare pentru telefoane mobile realizat de liderul in cautarile pe web Google Inc.

Producatorul american de cipuri a declarat ca telefonul va prezenta la Congresul Mondial al Telefoanelor Mobile ca are "one button access" (acces de la un singur buton) pentru aplicatiile principale, cum ar fi navigarea pe web, e-mail, mesagerie si video, facand mai usoara pentru utilizatori folosirea acestor functii.

Terminalul va permite si integrarea diferitelor aplicatii, o functie limitata deseori doar la calculatoarele desktop. De exemplu, un agent imobiliar poate combina informatiile din baza lui de date cu un software de cartografiere pentru a permite clientilor sa localizeze foarte usor proprietatile imobiliare, a declarat TI.

Terminalul prototip va rula cu procesorul TI OMAP850, care include conectivitate wireless WiFi si Bluetooth cu raza scurta de actiune.

Google a declarat vineri ca un numar de companii vor face demonstratii cu produse Android la expozitia wireless, iar prototipurile nu vor oferi nicio indicatie cu privire la terminalele reale pe care clientii vor putea, in viitor, sa le cumpere.

TI este parte dintr-un grup de aproximativ 30 de companii care au declarat ca vor oferi suport pentru sistemul de operare Google, care este bazat pe Linux, o platforma software open-source.

Designer-ul de cipuri din Marea Britanie, ARM Holdings Plc, este asteptat si el sa prezinte la Congres prototipuri ale terminalelor bazate pe Android.

Furnizorul de servicii al Deutsche Telekom, T-Mobile si producatorul de telefoane din Taiwan, High Tech Computer au declarat ambii ca au in plan sa vanda in acest an telefoane bazate pe Android.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×