Microsoft nu cumpara Yahoo, dar cumpara Danger Inc.

1.280 ori
<b>Microsoft nu cumpara Yahoo, dar cumpara Danger Inc.</b>Nu toata lumea este atat de refractara la a fi cumparata de catre Microsoft, in aceste zile ale politicii agresive. Gigantul software a anuntat ieri achizitionarea firmei Danger Inc., creatorul smartphone-ului Sidekick. Pretul tranzactiei nu este...

Nu toata lumea este atat de refractara la a fi cumparata de catre Microsoft, in aceste zile ale politicii agresive. Gigantul software a anuntat ieri achizitionarea firmei Danger Inc., creatorul smartphone-ului Sidekick.

Pretul tranzactiei nu este cunoscut, dar aceasta miscare subliniaza strategia agresiva a celor de la Microsoft, pusi pe "shopping" la nivel industrial in aceasta perioada. Cu ajutorul celor de la Danger, Microsoft ar putea reusi sa concureze cu mai mult succes in segmentul de piata al aplicatiilor mobile consumer-friendly. Investitorii in Danger Inc. si initiativele sale sunt nume mari ca Redpoint Ventures, Mobius Technology Ventures, Motorola sau T-Mobile.

Incepand cu data de 30 de septembrie Danger Inc. numara peste 923.000 de abonati la serviciile sale mobile si de date. Vanzarea unei companii de dimensiuni relativ mici catre Microsoft este o decizie curajoasa, pentru un organ de conducere obisnuit sa se "guverneze" singur. Danger a depus o cerere in decembrie pentru a fi listata in Nasdaq, afirmand ca doreste sa stranga in acest scop 100 de milioane de dolari. Un eventual esec al acestei initiative face din achizitionarea de catre Microsoft a firmei o alternativa excelenta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×